Kaartje Blossomb

 3,99

Een cadeau voor de liefste juffen & meesters!

Geschatte levering op 24 - 30 mei, 2024
Personaliseer
SKU: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Met deze hanger met Blossomb op vrolijke kaart heb je een lief, klein cadeautje waar niet de juf of meester, maar ook de bijen en vlinders blij mee zijn!  Wanneer je de Blossombs in de tuin of in een pot op balkon gooit, groeien er in het voorjaar en de zomer wilde bloemen uit. Op naar een kleurrijke zomervakantie voor de juf/meester en de vlinders en bijen!De hanger en de kaart zijn gemaakt van 100% gerecycled papier en samengesteld door mensen met een handicap en/of afstand tot de arbeidsmarkt.

Met de vrolijk gekleurde zaadbommetjes van Blossombs creëer je een voedselparadijs voor bijen en vlinders. Gooi de Blossombs overal waar je maar bloemen wilt; in de tuin, op het balkon of een braakliggend stukje grond in en rondom de stedelijke gebieden (vermijd natuurgebieden). Wacht op de regen (of gebruik een gieter) en na een paar weken genieten jij, de bij en de vlinders van de mooiste, biologische bloemen! Bekijk hier hoe het werkt!

Blossombs zijn gemaakt in Nederland met biologische, wilde bloemzaden en 100% natuurlijke ingrediënten.

Bloeitijd: april t/m oktober. Gooi je ze later in het seizoen buiten? Dan komen ze het volgende voorjaar op. Blossombs zijn zeker 2 jaar houdbaar.

Help vlinders en bijen en breng kleur in jouw buurt!

Formaat: 105×148 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kaartje Blossomb” te beoordelen