houten spaarpot met gravure

 12,95

Leuk grenen spaarpotje. Kan volledig gepersonaliseerd worden.

Afmetingen: 8,7 x 8,7 x 8,4cm

5 op voorraad

Geschatte levering op 23 - 29 april, 2024
Personaliseer
Categorie:

Beschrijving

Leuk grenen spaarpotje.

Kan volledig gepersonaliseerd worden.

Wat betreft de personalisatie, kan de spaarpot op verschillende manieren worden aangepast.

Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de naam van de eigenaar erop te graveren, evenals een speciale boodschap, een belangrijke datum of een leuke tekening.

De gravures voegen een persoonlijk tintje toe, waardoor de spaarpot niet alleen een functioneel item is, maar ook een sentimentele waarde krijgt.

De gleuf aan de bovenkant maakt het eenvoudig om munten en biljetten in de spaarpot te laten glijden, terwijl een stevige houten bodem zorgt voor stabiliteit. Met een verwijderbare bodem kan de eigenaar gemakkelijk toegang krijgen tot de opgeslagen inhoud wanneer dat nodig is.

De combinatie van functionaliteit, esthetiek en personalisatie maakt deze vierkante houten spaarpot tot een uniek en memorabel cadeau, perfect voor het koesteren van spaargeld en het toevoegen van een vleugje persoonlijkheid aan elke ruimte.

Elke spaarpot is uniek.  Hout is een natuurproduct waardoor er soms wat nerven of knopen zichtbaar kunnen zijn.

Afmetingen: 8,7 x 8,7 x 8,4cm

Elke zijde kan gepersonaliseerd worden.

Prijs is van 1 gegraveerde zijde. Wilt u meerdere zijdes gegraveerd hebben dient u dit aan te duiden in de ontwerptool. Per zijde komt er 2€ bij.

U dient het aantal gegraveerde zijdes aan te duiden.

Indien u maar 1 zijde heeft aangeduid (en dus maar voor 1 zijde hebt betaald), maar er meerdere hebt gepersonaliseerd kan deze spaarpot niet gemaakt worden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “houten spaarpot met gravure” te beoordelen